El Parc del Francolí acollirà una jornada divulgativa d’anellament d’ocells

Es tracta d’una activitat impulsada per l’Institut Català d'Ornitologia

El Parc del Francolí acollirà aquest dissabte 26 de novembre una jornada divulgativa d’anellament d’ocells. Es tracta d’una activitat impulsada per l’Institut Català d’Ornitologia (ICO) i la conselleria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Tarragona que començarà a les 9 h i s’allargarà fins a les 12 h. Concretament, la jornada es realitzarà a la marquesina del Parc Francolí, ubicada darrere de les grades, amb accés des del carrer Josep Maria Tarrassa. 

“Tècnics de l’ICO explicaran que és l’anellament, per a què serveix i quines tècniques bàsiques d’identificació, manipulació d’ocells i presa de dades biomètriques s’utilitzen en l’estudi de les aus”, ha explicat la consellera de Medi Ambient de l’Ajuntament de Tarragona, Eva Miguel, que ha apuntat que mitjançant aquesta tipologia d’activitats “també es fa un treball de conscienciació sobre la importància de tenir cura i conservar els sistemes naturals i els seus serveis ecosistèmics”. 

L’activitat és gratuïta i oberta a tots els públics (els menors han d’anar acompanyats). Les persones interessades han de confirmar assistència al correu electrònic departamentmediambient@tarragona.cat