Dimecres, 24 de juliol de 2024
És notícia

El Panell Públic Assessor de Dow Tarragona celebra la seva segona reunió anual

Avatar photo

S'han compartit temes rellevants en la indústria química i la seva relació amb la societat

El Panell Públic Assessor de Dow Tarragona va celebrar la seva segona reunió anual en la seu de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) per a compartir temes rellevants en la indústria química i la seva relació amb la societat.

La reunió va començar amb una benvinguda a les noves incorporacions proposades pels membres sortints, com a part de la necessària renovació del Panell, que van ser acceptades per unanimitat. Les noves incorporacions són Júlia Camprubí, jove periodista, castellera i jugadora de futbol al Morell; Yasmina Armesto, experta en comunicació corporativa i presidenta de la Colla Jove Xiquets de Tarragona; i Josep Maria Brugués, actualment jubilat i amb una experiència laboral de tracte directe amb associacions, empreses i entitats de tota la província.

A continuació, Maria Mas, directora gerent de l’AEQT, va presentar l’associació i les seves funcions, reptes i estratègia per als pròxims anys.

Seguidament, Sergio Delgado, subdirector de programes de Protecció Civil de la Generalitat, va presentar la campanya “Efecte bombolla” i va demanar l’opinió dels panelistes sobre com millorar el missatge per al futur. Sergio Delgado també va compartir una valoració preliminar sobre la prova d’enviament d’alertes al mòbil i els errors tècnics que van portar a una difusió molt baixa en la demarcació de Tarragona.

A continuació, Paco Montoya, responsable de comunicació de l’AEQT, va compartir un extracte del recent estudi de percepció del sector químic 2023, que va mostrar dades molt interessants sobre com la ciutadania valora la presència i el paper de la indústria química al Camp de Tarragona. Els panelistes van manifestar la seva voluntat de conèixer més en futures sessions.

Per a acabar amb els punts de l’agenda marcada, Ignasi Cañagueral, actual president de l’AEQT, va presentar els resultats de l’última edició de l’Observatori de la Qualitat de l’Aire del Camp de Tarragona i va explicar les seves conclusions. Els panelistes li van agrair les explicacions i van destacar la necessitat de reconèixer a la Universitat Rovira i Virgili i la seva àmplia experiència i coneixement en aquesta matèria. El president de l’AEQT també va explicar als panelistes les novetats anunciades per diferents administracions en matèria de control de la qualitat de l’aire del territori: d’una banda, l’ampliació, per part de la Direcció General de la Qualitat Ambiental de la Generalitat, de la seva xarxa de mesuradors i dels compostos que seran monitorats; i, d’altra banda, l’estudi de la qualitat de l’aire que impulsarà l’Ajuntament de Tarragona.

Finalment, es va reconèixer als membres sortints del Panell amb plaques commemoratives, pel seu treball durant més de 8 anys com a panelistes. Els membres sortints són Helder Moya, Laia Guasch, Josep Maria Juan i Maria Ardit. Tots ells van expressar el seu agraïment a Dow i a la relació establerta durant aquests anys.

En resum, la reunió del Panell Públic Assessor de Dow Tarragona va ser una oportunitat per a discutir temes rellevants i connectar-se amb la societat en general i per a obtenir una percepció més pròxima i detallada de la indústria química. La inclusió de noves incorporacions també demostra la continuïtat i la renovació del compromís amb aquesta relació en el futur.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

10 + 11 =

Notícia anterior

La nau Starship d’Elon Musk explota quatre minuts després del seu llançament

Notícia següent

Llibertat provisional per al mosso detingut per tocaments a una discapacitada intel·lectual

Notícies relacionades