Pallissa al propietari d’un bar per atendre malament

La víctima defensa que els agressors van intentar agafar menjar de la barra sense permís i després no van voler pagar el cafè

Imatge d'arxiu d'un policia local. Foto: Cedida

El propietari d’un bar ha estat agredit dilluns 11 d’octubre per la nit per haver atès malament a dos dels seus clients, que van fugir després de l’agressió però van ser detinguts portan diverses armes a sobre.

Els fets van tindre lloc al barri de Campclar al voltant de les nou de la nit. Els dos individus van entrar al seu establiment i el van apallissar, per després fugir del lloc dels fets. La Guàrdia Urbana va poder interceptar els agressors i van trobar un patinet elèctric, una catana i un bat de beisbol.

En arribar al lloc, els agents policials van trobar el propietari tirat a terra, conscient i amb una contusió al costat esquerre. Va ser traslladat amb una ambulància del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) a l’Hospital Joan XXIII.

La versió de la víctima i dels agressors no coincideix. Els dos individus asseguren que el motiu de la pallissa era que l’home no els havia atès correctament, mentre que el propietari explica que van intentar agafar menjar de la barra sense permís i després no van voler pagar el cafè.