Orient, el nom escollit per a l’Elefant centenari de la Cavalcada de Tarragona

El nom premiat s'endú 790 vots dels 2016 totals

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La centenària carrossa de l’Elefant, que va començar a desfilar l’any 1921 pels carrers de la ciutat acompanyant a Ses Majestats els Reis d’Orient, comptava enguany amb un nou al·licient que vam saber pels patges del Magatzem Reial: l’elefant no tenia nom i calia escollir-ne un.

Durant els quatre dies que el Magatzem va estar obert al públic, més de 2.000 nens i nenes van poder votar un dels quatre noms possibles, escollits prèviament pel Consell Municipal d’Infants i que eren Magicus, Imperitus, Caramalet o Orient. Finalment i després del recompte de les votacions, aquest element emblemàtic de la desfilada de Tarragona passa a anomenar-se ORIENT.

Dels 2.016 vots, finalment ha sortit guanyador Orient amb 790 vots; en segon lloc Magicus amb 596 i després han quedat en tercer lloc Caramelet amb 350 i Imperitus amb 280, en quart lloc.

Els Patges del Magatzem Reial ens envien el vídeo del resultat de les votacions, que podeu veure en aquest enllaç:  https://youtu.be/o1vf9oWEFc8

INFORMACIÓ PER ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ 

Els mitjans de comunicació que vulgueu cobrir l’arribada de Ses Majestats aquesta tarda a les 18.15h al Serrallo, tindreu un espai habilitat al moll, just al costat d’on arribarà l’embarcació i on l’alcalde i les autoritats, els rebran. Us recomanem arribar-hi una estona abans.

Seguidament, els interessats, principalment gràfics, podreu pujar al Teatret del Serrallo, però haureu de restar dins, en cap cas podreu sortir al balcó.

La resta de la Cavalcada es podrà cobrir lliurement, complint amb totes les mesures de seguretat i de prevenció de la covid.