Dimecres, 19 de juny de 2024
És notícia

Les obres de canalització del barranc de Barenys de Salou finalitzaran a finals de 2024

Avatar photo

Avui dia, ja s’ha finalitzat l'encreuament del ferrocarril i la zona del passeig Miramar

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat d’alguns regidors, del director de l’Àrea de Gestió Territorial de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), Diego Moxó, i del cap de la gerència d’Obres Hidràuliques, d’Infraestructures.cat, Joan Goñalons, van visitar a les obres d’endegament del Barranc de Barenys, les quals s’estan executant a bon ritme i es preveu que finalitzin a finals de 2024.

Les obres, amb un cost de més de 15MEUR, es duen a terme en dos lots, que comprenen, per una banda, la canalització soterrada, que estarà enllestida durant el darrer trimestre de 2023; i, per l’altra, la canalització a cel obert. Avui dia, ja s’ha finalitzat l’encreuament del ferrocarril i la zona del passeig Miramar.

 

L’alcalde ha manifestat que “estem fent realitat una reivindicació històrica de Salou, perquè aquesta intervenció resoldrà un dels problemes infraestructurals més importants pel que fa al desguàs de les aigües pluvials que ha patit el nostre municipi”, afegia que “solucionarà, definitivament, les inundacions del barri de la Salut”.

Ha afegit que tot i que “la solució no ha estat gens fàcil, al final, l’ACA ha fet front al seu finançament i n’ha redactat el projecte, consensuat amb els serveis tècnics municipals”.

Des del punt de vista urbanístic, l’alcalde ha assenyalat que davant del mar “hem aconseguit alliberar una zona gran i el barri queda molt esponjat”, de manera que “tindrem una plaça per al gaudiment de les persones, amb espais blaus i verds”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

250 alumnes de Vandellòs i l’Hospitalet participen en “Canvi de marxa”

Notícia següent

A presó un home per vendre cocaïna al mercat de Blanes

Notícies relacionades