Diumenge, 21 de juliol de 2024
És notícia

Les noves empreses ja poden sol·licitar els ajuts de Tarragona Impulsa

Avatar photo

L’Ajuntament a través de Tarragona Impulsa ha obert la convocatòria d’ajuts a noves empreses. Hi poden optar empreses que hagin iniciat una nova activitat econòmica amb centre de treball a Tarragona ciutat entre l’1 de maig del 2022 i el 30 d’abril del 2023. Es tracta d’un ajut de fins a 5.000 €, que es calcularà segons la puntuació obtinguda. Les empreses candidates podran enviar la seva sol·licitud fins al 12 de setembre a les 15h, que finalitzarà el termini.   

A aquest ajut, hi poden optar autònoms i autònomes, societats limitades (SL), societats laborals, societats cooperatives (SCCL) i societats civils particulars (SCP). L’Ajuntament destina a aquesta convocatòria 55.000 € en total

 

Hi ha diversos criteris de puntuació que marquen la quantitat d’ajut obtinguda. S’atorgaran fins a 5 punts per la valoració del projecte, fins a 5 punts més per la generació d’ocupació i també fins a 5 punts per la pertinença a col·lectius d’especial vulnerabilitat. També es donaran fins a 6 punts en funció de l’espai on es desenvolupa l’activitat. L’últim criteri, pel qual s’atorgaran fins a 2 punts, valora haver estat usuari dels serveis d’emprenedoria de l’Ajuntament (Tarragona Impulsa).   

Totes les sol·licituds s’han de presentar telemàticament a través de la web de l’Ajuntament. Es pot accedir a tota la informació sobre l’ajut així com al formulari de sol·licitud a través d’aquest enllaç 

Es poden realitzar consultes al telèfon 977 243 609 (en horari de dilluns a divendres de 8h a 15h) i a través del correu electrònic tarragonaimpulsa@tarragona.cat.   

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

twenty − 9 =

Notícia anterior

Baralla mortal entre estrangers a Torrevella

Notícia següent

L’Ajuntament de Badalona autoritza a ampliar l’horari a diferents establiments

Notícies relacionades