Nova edició del Voluntariat per la llengua a Vila-seca

Es tracta de conversar durant una hora a la setmana en català durant 10 setmanes

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Oficina de Català de Vila-seca prepara una nova edició del programa Voluntariat per la llengua, consisteix en aparellar una persona catalanoparlant que fa de voluntària amb una persona no catalanoparlant que tingui interès a practicar el català.

És per això que es busquen voluntaris catalanoparlants que vulguin participar en aquesta nova edició del programa. A la vegada, totes les persones, siguin alumnes o no dels cursos de català, que necessitin practicar el català oral per guanyar fluïdesa i seguretat d’una manera distesa, també poden apuntar-se com a aprenentes.

Un cop les dues persones entren en contacte, només hauran de pactar dia, hora i lloc de trobada. En definitiva, es tracta de conversar durant una hora a la setmana en català durant 10 setmanes.

Les persones que estiguin interessades a participar-hi com a aprenentes o com a voluntàries poden adreçar-se a l’Oficina de Català de Vila-seca, situada al C/ Hospital, 1, per telèfon al 977 39 43 25 o per correu electrònic a vila-seca@cpnl.cat