Nova edició del Voluntariat per la llengua a Tarragona i comarca

La campanya “Quan parles fas màgia” del VxL vol ampliar el nombre de parelles virtuals que practiquen el català oral

En el marc de la campanya “Quan parles fas màgia”, les oficines i serveis de català de Tarragona, Tarragonès, Constantí, Vila-seca i Salou  preparen una nova edició del programa Voluntariat per la llengua virtual, consisteix en aparellar una persona catalanoparlant que fa de voluntària amb una persona no catalanoparlant que tingui interès a practicar el català. 

 

És per això que es busquen voluntaris catalanoparlants del Tarragonès que vulguin participar en aquesta nova edició del programa. A la vegada, totes les persones, siguin alumnes o no dels cursos de català, que necessitin practicar el català oral per guanyar fluïdesa i seguretat d’una manera distesa, també poden apuntar-se com a aprenentes.

 

Un cop les dues persones entren en contacte, només hauran de pactar dia i hora. En definitiva, es tracta de conversar, a través de videoconferència, durant una hora a la setmana en català durant 10 setmanes.

 

Les persones que estiguin interessades a participar-hi com a aprenentes o com a voluntàries poden adreçar-se per correu electrònic a vxl.tarragona@cpnl.cat.