Diumenge, 23 de juny de 2024
És notícia

Nova edició del projecte ‘Tubs Musicals’ a Constantí

Avatar photo
L’objectiu és promoure la cultura musical entre els nens i nenes de Constantí en edat d’escolarització obligatòria

Aquest dijous 23 de maig s’ha fet la tercera edició de la mostra conjunta de tubs musicals a Constantí amb la participació dels alumnes del cicle inicial de les escoles Centcelles i Mossèn Ramon Bergadà. L’activitat, que s’ha fet a la plaça de les Escoles Velles, ha estat coordinada per l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens”.

Un any més, s’ha dut a terme la mostra conjunta del treball que s’ha realitzat durant el curs 2023-2024 d’aquest projecte que pretén promoure la cultura musical entre els nens i nenes de Constantí en edat d’escolarització obligatòria.

El projecte dels “Tubs Musicals”, tenint la música en grup com a eix vertebrador, pretén reforçar en els alumnes la constància, la col·laboració, l’esforç i el respecte, mitjançant el treball en equip. El projecte ha comptat amb la participació dels alumnes del cicle inicial de les dues escoles de primària de Constantí.

El professorat de música d’aquestes escoles juntament amb professorat de l’Escola de Música, han desenvolupat el projecte durant les hores de música del cicle inicial de primària de les dues escoles.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

2 dones mortes i 1 ferit després que el seu cotxe fes diverses voltes de campana

Notícia següent

L’Hospitalet aprova el Pla de prevenció de drogues i addiccions 2023-2027

Notícies relacionades