Nou espai d’aprenentatge i experimentació a Els Petitons de Roda de Berà

  La llar d’infants municipal aposta pel desenvolupament i experimentació per afavorir la creativitat dels més petits

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  La llar d’infants municipal Els Petitons de Roda de Berà ha posat en marxa recentment un nou espai d’aprenentatge, desenvolupament i experimentació, el Taller, amb l’objectiu que els infants puguin anar a aquesta aula per trobar moments de tranquil·litat alhora que gaudeixen, descobreixen i creen.

   

  Allà podran experimentar amb multitud de materials escollits prèviament per l’educadora com pintures, sorra, gel, papers de diferents textures, retoladors, materials naturals, modelar amb fang i pastes toves, entre molts altres.

   

  Segons assegura la directora en funcions, Joana Pérez, aquest “és un espai d’aprenentatge que aporta pau, harmonia i tot ha estat molt cuidat i estudiat per afavorir la creativitat de cada infant”, diu.

   

  El Taller està emmarcat en el nou projecte educatiu que es va posar en marxa a l’inici del nou curs escolar, seguint el camí de les metodologies globalitzadores en les quals l’infant és el protagonista del seu propi procés d’aprenentatge.

   

  Encara queden algunes places disponibles per a aquest curs a I2, una línia que des del passat mes de setembre és gratuïta per a les famílies. Aquelles que estiguin interessades a matricular els seus fills o filles poden demanar informació al centre, trucant al 977 65 77 41.

   

  Les famílies que vulguin conèixer el projecte educatiu i visitar les instal·lacions tindran l’oportunitat de fer-ho el 15 d’abril, durant la jornada de portes obertes que celebrarà el centre. Pel que fa al nou curs escolar encara no es coneixen les dates concretes de preinscripció i matriculació, que tindran lloc al maig i al juny, respectivament.