Nou avanç per finalitzar el Camí de Costa Salou

Granados ha explicat que “ja falta molt poc perquè puguem veure acabat tot el Camí de Costa Salou”

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El Camí de Costa Salou compta amb dos nous miradors que se sumen als 41 ja existents, distribuïts pel litoral salouenc: per platges, cales i caletes i pels vuit parcs que es poden localitzar al llarg del Camí de Costa Salou.

L’alcalde Pere Granados, acompanyat del regidor de projectes urbans, obra pública i ordenació, Xavier Montalà, va fer una visita als dos nous miradors, situats en un nou tram que passa per les puntes del Cintet i arriba a Cala Crancs. També s’hi ha millorat l’accés amb la construcció de dues rampes d’uns 20 metres de llargada cadascuna, en substitució de les escales. 

Granados ha explicat que “ja falta molt poc perquè puguem veure acabat tot el Camí de Costa Salou i perquè residents i visitants gaudeixin al màxim de la natura i els espectaculars paisatges, a través dels 43 miradors que hem construït i que formen la Ruta dels Miradors”. En aquest sentit, ha explicat que “molt pròximament ja podrà estar pràcticament tot connectat per recórrer els 9 km de litoral que hem recuperat”.