Torna la normalitat a la deixalleria supramunicipal de Roda de Berà

  La Policia Local de Roda de Berà hi va actuar ahir a la tarda

  L’empresa gestora de la Deixalleria supramunicipal de Roda de Berà ha rectificat avui al matí per tornar a la normalitat. Ha informat l’Ajuntament que els autònoms i petits industrials dels municipis als quals dona servei, Bonastre, Creixell, la Pobla de Montornès i Roda de Berà, poden tornar a accedir-hi.

  La Policia Local de Roda de Berà hi va actuar ahir a la tarda retirant els cons i el cartell que l’empresa havia col·locat a l’entrada del recinte prohibint l’accés a les instal·lacions. Gràcies a això, a la carta enviada per l’alcalde Pere Virgili ahir al matí, i a la pressió exercida, l’empresa ha fet un pas enrere en la seva decisió.

  No obstant això, l’alcalde ha demanat explicacions tant als responsables de FCC Medio
  Ambiente com al Consell Comarcal del Tarragonès, titular de les instal·lacions, i espera que la situació viscuda durant aquesta darrera setmana no es torni a repetir.

  Aquesta és, segons Pere Virgili, “una mostra més de la necessitat de celebrar un Consell d’Alcaldes de tots els municipis que formen part del conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Tarragonès adherits als sistemes de gestió del servei de recollida i tractament de residus municipals, amb FCC Medio Ambiente com a adjudicatària del servei”, assegura.

  L’objectiu d’aquesta reunió seria tractar totes les deficiències del servei que ofereix l’empresa, i sobre les quals l’Ajuntament de Roda de Berà ja ha enviat diferents queixes en moltes ocasions.