Divendres, 21 de juny de 2024
És notícia

Neix la Tarraco Health Race, la Cursa de la Salut de Tarragona

Avatar photo

La cursa, que tindrà lloc el pròxim 27 de novembre, comprèn una modalitat de 10k i una caminada de 5k pels principals carrers de la ciutat

El pròxim diumenge 27 de novembre tindrà lloc la Tarraco Health Race. Un esdeveniment esportiu que comptarà amb dues modalitats: una cursa de 10 quilòmetres i una caminada de 5 pels principals carrers de la ciutat de Tarragona. La sortida, 09:30 hores, i l’arribada a meta es realitzaran des de l’emblemàtica Via de l’Imperi Romà de Tarragona, on també tindran lloc d’altres activitats esportives. Les inscripcions ja estan obertes al web http://tarracohealthrace.com.

L’acte, organitzat per la Fundació Antonius Musa del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona (COMT) amb el suport del Tarragona Esports, vol ser un esdeveniment esportiu solidari i de caràcter anual. En aquesta primera edició, els beneficis que se n’obtinguin aniran destinats íntegrament a l’Associació AFANOC. A més, amb la creació del Dorsal 0, existeix la possibilitat de poder col·laborar amb la THR en cas de no poder participar en qualsevol dels actes.

La Tarraco Health Race és fruit del conveni de col·laboració establert entre el COMT i l’Ajuntament de Tarragona, un acord que té com a objectiu implementar la prescripció d’activitat física entre la població així com fomentar l’esport.

El president del COMT, Sergi Boada, ha destacat la importància de realitzar activitat física de forma habitual i, en aquest sentit, ha fet èmfasi en “la necessitat de la prescripció terapèutica de l’esport com a recepta per millorar la salut de la ciutadania” alhora que ha reivindicat buscar fórmules per “facilitar la conciliació esportiva”.

Segons ha expressat per la seva banda la consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, María José López, “l’acord que Tarragona Esports i el Col·legi de Metges van signar el passat mes de juny ens emplaçava a promoure l’activitat física i l’esport com a hàbit saludable a través de programes i activitats conjuntes i avui podem presentar la primera i engrescadora concreció d’aquell compromís”.

Activitats esportives paral·leles el dia de la Tarraco Health Race

La THR és més que una cursa, és la promoció de l’esport i la salut entre la població. Per aquest motiu el dia de la cursa, a la zona dels jardins del Parc Saavedra, es duran a terme una classe de Zumba i una de Pilates que seran obertes a tota la ciutadania.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El mes de la Salut Mental d’enguany se centra en els infants, adolescents i joves

Notícia següent

1r Torneig de Pàdel Solidari contra el càncer a Igualada

Notícies relacionades