El Morell celebra un carnaval adaptat a les circumstàncies

Diversos espectacles per a tota la família animaran el cap de setmana del 25 al 27 de febrer

Quan falta un mes per al moment de més disbauxa de tot l’any, Carnaval, la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament del Morell fa públics els actes que s’han preparat amb motiu d’aquesta celebració. “Una programació reformulada i adaptada a les circumstàncies actuals, que no permeten festejar aquests dies de la manera habitual”, indica M. Jesús Valldosera, una de les responsables de l’àrea.

Així, divendres 25 de febrer, el Teatre Auditori del municipi s’omplirà de llum i color amb L’exèrcit de la llum, dels Brodas Bros. Un espectacle amb artistes plens de color, un vestuari dissenyat i programat a la perfecció amb els moviments i les coreografies que tant caracteritzen la companyia. Serà a les 20 hores.

Mentre que dissabte 26 de febrer, també al Teatre Auditori i a les 19 hores, serà el torn de Cat Rock en família. Vine disfressat a cantar les millors cançons del rock català! Cat Rock, grup de versions en català amb més d’11 anys de trajectòria omplint de festa i gresca de casa nostra les places de molts pobles i ciutats de tota Catalunya, estrena un nou concert-espectacle pensat perquè pugui gaudir-ne tota la família.

Tots dos espectacles seran gratuïts, encara que caldrà reservar les localitats prèviament, a partir del 16 de febrer.

La tradicional rua i el sopar de Carnaval, però, no es podran celebrar. “Davant de la incertesa que genera la situació epidemiològica, i tenint en compte les xifres de contagis i positius al municipi i al país, creiem que aquesta és la millor decisió”, apunta Mònica Casas, també regidora de Cultura i Festes. Malgrat això, “el cap de setmana de Carnaval tindrà actes, disfresses, i serà divertit per a tota la ciutadania morellenca”, acaben les dues regidores.