Els concerts, la festa holi i el correfoc infantil centren les primeres jornades de Festa Major del Morell

Entre setmana es podrà gaudir de circ, paint ball, tobogan aquàtic o cinema a la fresca

El nostre poble s’ha llevat, aquest dilluns, amb el regust dolç del primer cap de setmana de Festa Major. Unes primeres jornades de Sant Abdó i Sant Senén que han estat “marcades per l’alta participació i les cares de festa, després de dos anys de restriccions i mesures sanitàries, i, per què no dir-ho, per la calor que regna al territori”, reconeixen les regidores de Cultura i Festes, M. Jesús Valldosera i Mònica Casas.

El tret de sortida el va donar el concert de noves tendènciesdivendres a la nit a la plaça de la Font, amb Bounce TwiceFlashy Ice Cream i Figa Flawas. “Uns grups que van cridar l’atenció del públic més jove del nostre municipi i també de molts pobles de l’entorn, amb unes 200 persones de públic”, apunta Casas.

Ja dissabte, el vermut blaugrana de la Penya Barcelonista, que va tenir lloc a la rambla, va omplir el migdia de música i bon ambient. La cultura popular també va tenir el seu espai gràcies al Ball de Sant Miquel del Ball de Diables Petits del Morell. Així, la tarda va acabar amb el correfoc dels nostres diables petits i la Colla infantil de Diables de la Selva del Camp, Malsons de la Vella de Gràcia i la Cabra petita de Reus. I a la nit, de nou a la plaça de la Font, més música amb el concert de The Gramophone Allstars Big Band i Soweto, unes actuacions dirigides a una franja d’edat més elevada que la del dia anterior i que també va respondre molt bé, amb unes 250 persones de públic en total.

Finalment, diumenge va ser el torn de la festa holi, “un esdeveniment molt divertit que ja està plenament consolidat, en la qual van participar unes 150 persones de totes les edats, famílies, canalla… i que va acabar amb una bona remullada per combatre la calor”, explica Valldosera. I per posar punt final al cap de setmana, la Penya Barcelonista va posar la pilota en joc en un disputat partit de futbol 7.

Des d’avui, i fins que arrenqui el cap de setmana amb els plats forts, es podrà gaudir de l’espectacle de circ El Gran Final, aquest dilluns a la nit, de l’activitat de paint balldimarts, o del tobogan aquàtic i el cinema a la frescadimecres.