Divendres, 29 de març de 2024
És notícia

Mor el periodista gastronòmic tarragoní Fèlix Llovell

Avatar photo

Mor el periodista gastronòmic tarragoní Fèlix Llovell als 73 anys d’edat. Llovell era el director de la coneguda Guia Elecció Gourmand de Catalunya, Andorra i altres llocs d’interès

Va néixer a la ciutat de Tarragona, el desembre del 1948 i era llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona (UB) i també en Periodisme i Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Com a bon gastrònom, Fèlix Llovell va convertir la seva gran passió, la gastronomia, en professió, dedicant-se al periodisme turístic i gastronòmic. L’any 1985 va crear, conjuntament amb el fotoperiodista tarragoní Ramon Segú, la revista Gastronomía y Turismo, alhora que col·laborava en prestigioses guies i revistes d’aquesta matèria, de nivell nacional com eren RestauradoresClub de Gourmets i la Guia Gourmetour.

Anys després en el 1990 va crear, juntament amb Segú, la primera Guia de Restaurants de les comarques tarragonines i de la Costa Daurada. Dos anys més tard, el 1992,  van iniciar la Guia Gourmand, un projecte pioner que any rere any, primer en paper, i en l’edició online posteriorment, segueix sent a dia d’avui un referent de consulta informativa.

Els treballadors de LA CIUTAT lamenten profundament la seva pèrdua.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Els treballadors de la neteja comencen una vaga indefinida a Vilanova i la Geltrú

Notícia següent

‘Vida eterna a la ciutat dels morts’, la nova visita guiada que ofereix Lloret de Mar

Notícies relacionades