Mor el periodista gastronòmic tarragoní Fèlix Llovell als 73 anys d’edat. Llovell era el director de la coneguda Guia Elecció Gourmand de Catalunya, Andorra i altres llocs d’interès.
Va néixer a la ciutat de Tarragona, el desembre del 1948 i era llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona (UB) i també en Periodisme i Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).
Com a bon gastrònom, Fèlix Llovell va convertir la seva gran passió, la gastronomia, en professió, dedicant-se al periodisme turístic i gastronòmic. L’any 1985 va crear, conjuntament amb el fotoperiodista tarragoní Ramon Segú, la revista Gastronomía y Turismo, alhora que col·laborava en prestigioses guies i revistes d’aquesta matèria, de nivell nacional com eren Restauradores, Club de Gourmets i la Guia Gourmetour.
Anys després en el 1990 va crear, juntament amb Segú, la primera Guia de Restaurants de les comarques tarragonines i de la Costa Daurada. Dos anys més tard, el 1992, van iniciar la Guia Gourmand, un projecte pioner que any rere any, primer en paper, i en l’edició online posteriorment, segueix sent a dia d’avui un referent de consulta informativa.
Els treballadors de LA CIUTAT lamenten profundament la seva pèrdua.