Els millors cheesecakes arriben a Salou de la mà de Golossa Cakery 

Amb una proposta fresca i deliciosa, Golossa Cakery es presenta com el lloc ideal per gaudir de cheesecakes, cookies o rolls irresistibles

12 de juny de 2025 a les 21:44h

L’espera ha arribat al final. El pròxim dilluns 16 de juny a partir de les 12h, obre portes "Golossa Cakery", un nou local de postres que promet conquerir el paladar de tots aquells que visitin la capital de la Costa Daurada, obre oficialment les portes a l'avinguda Principat d’Andorra, 28 de Salou. Amb una proposta fresca i deliciosa, Golossa es presenta com el lloc ideal per gaudir de cheesecakes cremosos clàssics, de festuc, de xocolata blanca, Kinder Bueno, Oreo o de Lotus, cookies acabades de fer i rolls irresistibles, entre altres moltes delícies que faran que la teva visita sigui única.

Golossa no és només una pastisseria, sinó un concepte que busca oferir una experiència plena de sabor i creativitat. Amb productes elaborats artesanalment i pensats per satisfer tots els gustos, el local es converteix en el lloc perfecte per gaudir en companyia o per emportar-se un trosset de felicitat a casa.

Un projecte km 0 nascut a Valls

El projecte de Golossa Bakery és molt més que una simple pastisseria; és el fruit d’una passió familiar que va començar fa gairebé 11 anys quan van obrir les portes de la seva primera pastisseria, creativa i artesanal, sota el nom de "Dolça Fantasia", al carrer Avenir de la capital de l'Alt Camp.

Al darrere d’aquesta nova aventura a Salou hi ha la Raquel i el seu fill Jonathan, que han sabut combinar la seva experiència i amor pel món de la pastisseria per crear un espai únic dedicat als dolços de qualitat.