La pastisseria Passions, situada en diversos llocs de la província de Tarragona, com Calafell o El Vendrell, ha estat guardonada amb el premi al Millor Tortell de Reis clàssic de Catalunya en un concurs celebrat aquest dimecres al matí a Barcelona. El reconegut concurs, que celebra la seva cinquena edició, ha reunit als millors mestres pastissers del país per decidir quina pastisseria elabora el tortell de reis perfecte.
Passions, un negoci familiar amb més de 30 anys d’experiència, va presentar la seva recepta clàssica de tortell, que va ser valorada molt positivament pel jurat gràcies al seu brioix, el massapà i la seva textura, així com la presentació, feta amb les típiques fruites. També s’ha destacat la qualitat dels ingredients.
Aquest premi s’ha sumat a la gran trajectòria d’aquesta pastisseria, que compta amb locals a Calafell, El Vendrell i Vilanova i la Geltrú.
El concurs, organitzat per Panàtics Obra Social Ernest Verdaguer, ha comptat amb la participació de pastissers de tota Catalunya, a més d’alumnes d’escoles de formació de fleca, pastisseria i hostaleria. Els tortells presentats en la categoria clàssica havien de complir uns requisits estrictes, com un pes de 500-700 grams, una forma circular amb el forat central, i un únic farcit obligatori: el massapà. En la categoria creativa, els participants podien innovar amb diferents masses i decoracions.
En la mateixa competició, la pastisseria L’Atelier de Barcelona es va coronar com la guanyadora del millor tortell de reis creatiu, un reconeixement que també va aconseguir l’any passat.