Cal Jan, la reconeguda pastisseria de Torredembarra, amb cafeteria també a Tarragona, ha aconseguit un nou èxit en l’àmbit gastronòmic amb la seva recent victòria al Croissant Fest de Barcelona, celebrat el passat 22 i 23 de febrer al Poble Espanyol.
En la primera edició d’aquest festival, Cal Jan va guanyar el Premi del Jurat al Millor Croissant Gourmet per la seva creació més innovadora: el Croissant Exòtic. Aquest exquisit dolç, que ha captat l’atenció dels experts i el públic, es presenta farcit de gianduja de xocolata blanca amb praliné de coco torrat, compota de mango, i una base banyada amb més xocolata blanca i coco. Per culminar aquesta obra mestra, el croissant és decorat amb una semiesfera que representa un coco.
Aquest guardó se suma a altres reconeixements que Cal Jan ha aconseguit recentment. A principi d’any, l’establiment va ser inclòs en la prestigiosa llista de les 50 millors pastisseries de Catalunya del 2025, segons el premi Fava de Cacau. A més, la pastisseria també va rebre el guardó Fava d’Or com a millor establiment de les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Aquestes distincions consoliden la trajectòria de Cal Jan com una de les pastisseries més destacades de la regió.