Més de 50 activitats per a gaudir de l’estiu a la Pineda

Aquest programa d’actes no recull les activitats programades dins la propera Festa Major d’Estiu que tindrà lloc del 24 de juliol al 3 d’agost

Estiu.

Com cada any en aquestes èpoques, torna el programa d’activitats d’estiu al municipi de Vila-seca. Sota el títol de “la Platja és teva”, el Patronat Municipal de Turisme ha elaborat un programa amb activitats concentrades al nucli de la Pineda i destinades a tots els públics, i molt especialment a la família.

El programa d’activitats va començar el passat 2 de juliol amb una activitat de ioga en diferents punts de la Pineda i finalitzarà el 31 d’agost amb una nova activitat de zumba a la zona del parc dels prats de la Pineda.  

Aquest programa d’actes no recull les activitats programades dins la propera Festa Major d’Estiu que tindrà lloc del 24 de juliol al 3 d’agost i que aplegarà actes tan al nucli de la Pineda com a Vila-seca. 

D’aquesta cinquantena d’actes programats entre els mesos de juliol i agost, destaquen els espectacles familiars itinerants, el cinema a la fresca al parc del pinar de Perruquet i les activitats esportives dirigides a la platja de la Pineda, com ara ioga, zumba o capoeira.