Més de 30 empreses participen a la Fira de l’Ocupació de la Cambra de Tarragona

Té lloc, avui i demà, 2 i 3 de març, en format virtual, i ja s’hi han inscrit prop de 1.500 persones

Avui ha començat una nova edició de la Fira de l’Ocupació de la Cambra de Tarragona amb la participació de més de 30 empreses, de diversos sectors productius, i la xifra d’inscrits no para de créixer fregant, en el moment d’escriure aquestes línies, els 1.500. 

L’atractiu de la Fira, la principal plataforma laboral de Tarragona en aquest format, rau en el fet que els dies 2 i 3 de març, en horari de 10 a 18 hores, posarà en contacte de forma efectiva i directa a persones que busquen feina, o volen canviar la que ja tenen, amb empreses que necessiten contractar. 

La plataforma laboral, desenvolupada ara en format digital, apropa a les persones que busquen feina tot un seguit de potencialitats que els permeten adreçar-se còmodament als estands de les empreses interactuant-hi de forma fàcil i en temps real. De la mateixa manera, les empreses poden informar de quin perfil laboral necessiten cobrir i donar-se a conèixer mitjançant tot un seguit de recursos de que disposen en els seus estands virtuals personalitzats.

Laura Roigé, presidenta de la Cambra, explica que “gràcies a iniciatives tant reeixides com aquesta ara, més que mai, es demostra la viabilitat i la necessitat d’organitzar punts de trobada per posar en contacte a persones que busquen feina amb empreses que necessiten contractar. És una de les millors contribucions que des de la Cambra podem fer a l’economia i la societat de les Comarques de Tarragona”. 

La Fira de l’Ocupació es complementa amb un total de sis tallers i conferències virtuals amb temàtiques orientades a ajudar als candidats a trobar feina i a millorar la seva ocupabilitat. 

Aquí tens la relació d’empreses inscrites i el timing dels tallers: https://www.cambratgn.com/fires/fira-ocupacio