Més de 50 pilots participen al XIV Trial per Nens Vila de Constantí

Nova prova puntuable per al Campionat de Catalunya organitzada pel Moto Club Constantí

Prop d’una cinquantena de pilots d’entre 4 i 16 anys s’han donat cita aquest diumenge 20 de febrer en la XIV edició del Trial per Nens Vila de Constantí que s’ha fet al circuït de la Terra Vermella i Les Forques. Els aficionats al motor van poder gaudir d’una nova prova puntuable per al Campionat de Catalunya organitzada pel Moto Club Constantí, cinc anys després de la darrera competició organitzada per l’entitat esportiva amb la col·laboració de la Federació Catalana de Motociclisme.

La segona cursa del calendari del Campionat de Catalunya de Trial per a nens ha comptat amb la presència de pilots de les categories d’iniciació, Aleví, Aleví +8, Base, Promo i Oberta. El paddock es va instal·lar a l’Avinguda de les Forques i tots els participants i els seus acompanyants van poder gaudir d’un esmorzar gratuït.

Aquest any 2022 és sens dubte un any molt especial per al Moto Club Constantí, ja que l’entitat celebra el seu 25è aniversari (1997-2022). Al llarg d’aquests 25 anys d’història, la Federació Catalana de Motociclisme ha atorgat al Moto Club Constantí 7 Màsters com a millor club organitzador de Trial per nens de Catalunya.