Matías Alonso i Pere Lluís Huguet encapçalen la llista de Ciutadans a Tarragona

Huguet, portaveu de Cs a Salou i advocat de reconegut prestigi, s’incorpora al projecte de Cs al Parlament de Catalunya

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Salou i advocat de reconegut prestigi, Pere Lluís Huguet, és la gran novetat a la llista de Cs de Tarragona de cara a les properes eleccions autonòmiques que se celebraran el 14 de febrer. Huguet s’incorpora com a independent i ocupa el número 2 a la llista que encapçala Matías Alonso, diputat al Parlament.

Pere Lluís Huguet és actualment el portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Salou. Advocat de reconegut prestigi, expresident del Consell de l’Advocacia Catalana i degà emèrit del Col·legi d’Advocats de Reus, el número 2 Cs per Tarragona s’ha mostrat “implicat en el projecte de la formació taronja” i ha apostat per la necessitat  “d’un canvi urgent” al capdavant del govern de la Generalitat.

En el mateix sentit s’ha expressat el cap de llista per Tarragona, Matías Alonso que ha reiterat la necessitat que a Catalunya hi hagi “un govern per a tots els catalans, que sigui capaç d’afrontar la crisi i que proposi solucions”. Alonso repeteix com a cap de llista de la formació liberal per Tarragona i és diputat al Parlament per Tarragona des del 2012.

Finalment, el tercer lloc de la llista de Ciutadans a Tarragona és per a Carme Margalef, membre del Consell General de Cs i secretària provincial de Programes del partit. Nascuda a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, és professora de primària en un col·legi de Tarragona.