Martin Brudermüller, CEO de BASF, presideix el sopar de gala d’Expoquimia

Aquest matí ha visitat les instal·lacions de BASF a Tarragona, el centre de producció més important del sud d'Europa

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

En el marc d’Expoquimia, Martin Brudermüller, president de BASF a nivell mundial, va presidir ahir, 31 de maig, el sopar de gala que ha reunit a més de 600 persones representants de les principals empreses i organitzacions relacionades amb la indústria química. Brudermüller, també president de Cefic, Consell Europeu de la Indústria Química, ha abordat en el seu discurs els principals reptes als quals s’enfronta la indústria, convidant al diàleg i a formar part de la solució a tots els grups d’interès. L’esdeveniment ha comptat també amb la presència del Conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent.

Avui, 1 de juny, ha visitat el centre de producció que BASF té a La Canonja, on ha pogut visitar les instal·lacions i les seves diferents fàbriques, i conèixer de primera mà l’activitat productiva de la companyia al país. Així mateix, s’han reunit amb més de 400 treballadors i treballadores de BASF, reunió que també han pogut seguir en remot la resta de col·laboradors del Grup en els diferents centres. Una sessió oberta, de preguntes i respostes, que permès valorar la importància estratègica del centre de Tarragona en particular i de l’activitat de BASF a Espanya, en general.

Martin Brudermüller s’ha reunit aquesta tarda amb el MH president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, en el Palau de la Generalitat. Tots dos han tingut l’oportunitat d’abordar qüestions clau entorn de la transició energètica i la neutralitat climàtica, i han debatut sobre les polítiques necessàries per a promoure un futur sostenible i respectuós amb el medi ambient.