El Magatzem Reial incorpora usuaris i usuàries de la Fundació Estela

La responsable del Taller de la Fundació Estela Fátima Ventosa, ha manifestat la satisfacció i il·lusió de tots els membres de la Fundació per haver estat escollits per participar en aquest esdeveniment

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La principal novetat d’enguany és que el Magatzem Reial incorpora al seu equip de patges a diferents usuaris i usuàries del taller ocupacional de la Fundació Estela per a la discapacitat. Tal com ha explicat la consellera Inés Solé, “la inclusió de la Fundació Estela al Magatzem Reial és a tots els efectes, ja que les seves usuàries s’incorporen amb les mateixes condicions i responsabilitats que qualsevol altra entitat del Magatzem, i això ens omple d’orgull”.

 

La responsable del Taller de la Fundació Estela, Fátima Ventosa, ha manifestat la satisfacció i il·lusió de tots els membres de la Fundació per haver estat escollits per participar en aquest esdeveniment tan especial. “Ens sentim agraïts i implicats en aquesta proposta realment inclusiva per a la ciutat”, ha dit Ventosa. “Per a les persones del Taller Ocupacional Estela suposa un revulsiu terapèutic acomplir tasques que desperten tanta il·lusió vers la ciutadania” – i ha conclòs –“Aquesta activitat ens dona l’oportunitat de visibilitzar que és possible una plena inclusió de les usuàries en activitats consolidades en el calendari festiu i cultural de la ciutat”.

⏰ El Magatzem obrirà de 10 a 13.30 h i de 16 a 20 h, els dies 27, 28 i 29 de desembre. El dia 30, el recinte només estarà obert en horari de matí. Cada hora es realitzaran 6 passis, de 60 persones.

🎟️Les invitacions per accedir al recinte estan disponibles al web entrades.tarragona.cat