fbpx
Diumenge, 3 de març de 2024
És notícia

L’IMET participa en el viatge d’aprenentatge sobre l’educació 360 a Portugal

Avatar photo

L’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET) participa aquesta setmana en el viatge d’aprenentatge impulsat per l’Aliança Educació 360 de la Fundació Bofill a Portugal amb l’objectiu de conèixer en profunditat la política educativa Escola a Tempo Inteiro que es du a terme en diversos centres escolars.

El conseller d’Educació, Berni Álvarez, és una de les persones que, des d’aquest passat dilluns 2 d’octubre i fins demà dimecres, està participant en aquesta iniciativa. “Coneixem i comprovem com aquests centres han pogut fer efectiva una política educativa que posa a l’abast de tots els infants i adolescents oportunitats educatives fora de l’horari lectiu amb el treball conjunt entre ajuntaments, escoles i entitats”, ha manifestat Álvarez.

El conseller ha recordat que l’Ajuntament de Tarragona “té un gran compromís i continuarà treballant per potenciar l’educació que va més enllà de l’escola”.

En aquest sentit, Álvarez ha recordat projectes i accions com el desplegament del Passaport Edunauta, la participació en la Xarxa Territorial del Camp de Tarragona i la recent selecció de la ciutat de Tarragona per participar en la Crida Currículums de ciutat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El projecte SOULFOOD busca solucions tecnològiques per lluitar contra el malbaratament alimentari

Notícia següent

Diumenge es celebra al passeig Marítim la cursa 100 km Càncer Challenge, una cursa 100% solidària

Notícies relacionades