L’espectacle Max in Love-Respecta busca actors per a les seves noves funcions

Al gener està prevista la represa de les representacions de la quarta edició de l'obra de teatre Max in Love – Respecta, després que s’haguessin de suspendre el passat mes de març amb motiu de l’estat d’alarma

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Fins al dia 21 d’octubre, tots aquells nois joves d’entre 14 i 17 anys amants del teatre que vulguin formar part del repartiment d’actors de l’obra Max in Love – Respecta es poden inscriure al taller de selecció. Per participar-hi, cal enviar un correu electrònic especificant nom i cognom de l’interessat, data de naixement, centre educatiu i telèfon de contacte a equipprevencio@gmail.com.

 

Un cop feta la inscripció es durà a terme el taller on es realitzaran diferents exercicis teatrals i d’aquest s’escolliran els futurs nous artistes masculins de l’espectacle. En el procés de creació de Max in Love – Respecta es fuig de l’esperit competitiu d’un càsting i totes aquelles persones que s’inscriuen, es beneficien d’una experiència sense guió, en una reflexió crítica i divertida sobre la presa de decisions en situacions quotidianes.

 

Aquesta obra, inspirada en l’obra Max in Love, té el format de petites històries entrellaçades i protagonitzades per una colla de joves. D’aquesta manera se segueix la quotidianitat, en situacions del dia a dia, parlant de temes com la sexualitat, l’afectivitat, temps d’oci o substàncies, entre d’altres.

 

Max in Love és una potent eina d’educació emocional que, en la versió desenvolupada a Tarragona, posa el focus en la prevenció dels riscos associats als consum de drogues com l’alcohol o el cànnabis així com en les relacions respectuoses entre iguals, seguint el fil conductor de la campanya Respecta, iniciada a Tarragona en l’àmbit de l’oci nocturn.

 

Al gener està prevista la represa de les representacions de la quarta edició de l’obra de teatre Max in Love – Respecta, després que s’haguessin de suspendre el passat mes de març amb motiu de l’estat d’alarma. La valoració de les anteriors representacions ha estat molt positiva. S’han realitzat 10 representacions entre els anys 2017 -2019  tant entre alumnat de secundària com públic en general, arribant a més de 3.400 alumnes i 155 docents, així com a 1.264 persones de diferents edats en les sessions obertes a la ciutadania.