L’escenari del Teatre Auditori del Morell rep ‘La casa de Bernarda Alba’

El clàssic de García Federico Lorca es podrà veure aquest dissabte 16 d’octubre

El Teatre Auditori del Morell rep, aquest dissabte 16 d’octubre, tot un clàssic. La companyia Magatzem d’Ars hi portarà La casa de Bernarda Alba, de Federico García Lorca, en una nova cita del Deprop, el cicle de teatre en petit format del municipi.

Un espectacle dirigit a majors de 12 anys que explica la història de Bernarda i les seves filles a la mort del seu marit. Un fet que les porta a un rigorós dol de 8 anys, en què ni tan sols podran sortir de casa, frustrant així les necessitats de les joves, “en edat de casar”.

Una de les obres més importants de García Lorca escrita poc abans que fos afusellat i enterrat en algun lloc indeterminat del camp andalús.

L’obra es podrà veure a les 20 hores, i les entrades es poden adquirir anticipadament al Centre Cultural del Morell, al carrer de la Coma 2, de dilluns a dijous de 16 a 20 hores, i també online a la plataforma elmorell.koobin.cat. Una hora abans de l’inici de l’espectacle es podran comprar les entrades a taquilla. El preu és de 8 euros per a les entrades anticipades, i de 10 euros a taquilla.

Pel que fa a les mesures de seguretat i higiene respecte a la Covid-19, durant la programació l’aforament del Teatre Auditori es veurà reduït al 70% en tots els espectacles, l’ús de la mascareta serà obligatori, així com la neteja de mans amb gel hidroalcohòlic. A més, entrades i sortides es faran de forma esglaonada.

El cicle Deprop va començar el passat 2 d’octubre i s’allargarà fins al 26 de novembre, amb set espectacles de diverses disciplines. La pròxima cita serà divendres 22 d’octubre amb Ovidi 4 amb Toti Soler, un espectacle que s’inclou en el programa del festival de pop, roc i folk “Accents”.