Dimecres, 17 de juliol de 2024
És notícia

Les plages de Salou reben la bandera Q de Qualitat Turística

Avatar photo

La bandera Q de Qualitat Turística té com a objectiu premiar els municipis que prioritzen la qualitat a les seves platges i ports esportius

L’alcalde de Salou i president del Patronat de Turisme, Pere Granados, ha rebut la ‘bandera Q de Qualitat Turística’ en reconeixement de les platges de Llevant i Ponent de la capital de la Costa Daurada. Aquest distintiu, atorgat per l’Institut per la Qualitat Turística Espanyola (ICTE), destaca l’enfortiment de la seguretat, la sostenibilitat i la qualitat dels serveis de platja que ofereix l’Ajuntament de Salou.

 

La bandera Q de Qualitat Turística té com a objectiu premiar els municipis que prioritzen la qualitat a les seves platges i ports esportius. Aquest reconeixement també posa en relleu els serveis disponibles a les platges, com ara la seguretat, el rescat i l’assistència, les activitats nàutiques, els establiments d’oci, la neteja i el manteniment, així com la qualitat de l’aigua i la sorra.

 

La cerimònia de lliurament de les banderes Q va comptar ahir dilluns amb la participació d’alcaldes i regidors de diversos municipis costaners. Tot i que la secretària d’Estat de Turisme no va poder assistir a causa d’un problema de salut, l’acte va ser presidit per la sotsdirectora general de Turisme, Ana Muñoz, i el president de l’ICTE, Miguel Mirones.

 

Després de rebre la bandera que certifica la qualitat de les platges, l’alcalde va destacar el compromís de Salou com a destinació turística per excel·lència de sol i platja durant els mesos d’estiu. Granados va subratllar que aquest reconeixement és la resposta a l’esforç dut a terme per garantir la qualitat i la seguretat per als usuaris de les platges de Salou. A més, va posar de manifest el treball que s’està fent per preservar el medi ambient i oferir productes turístics més sostenibles, en resposta a les demandes del sector.

 

Salou es consolida, així, com una destinació turística de referència, que prioritza la qualitat i la sostenibilitat com a pilars fonamentals del seu desenvolupament turístic.

 

La sotsdirectora general de Turisme, Ana Muñoz, va anunciar que el Ministeri de Turisme preveu que la temporada estival superi tots els rècords en termes de visites, impacte econòmic i qualitat dels serveis turístics.

 

La representant del Ministeri de Turisme va recordar que, enguany, s’ha posat un èmfasi especial en el turisme de sol i platja, destacant la importància de la complementarietat amb la cultura, la natura, el paisatge i l’esport per tal de potenciar la desestacionalització del turisme, coincidint amb el plantejament de l’Ajuntament de Salou.

Reunions d’alt nivell

Abans de l’acte protocol·lari de lliurament de les banderes ‘Q de Qualitat Turística’, l’alcalde Pere Granados va mantenir reunions d’alt nivell a la Secretaria d’Estat de Turisme. Durant aquestes trobades, va tenir l’oportunitat d’analitzar i presentar projectes d’interès turístic per a Salou.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

eleven − 8 =

Notícia anterior

Vilafranca obre les inscripcions a la 7a edició del Fem un Tasta Vins

Notícia següent

Cerquen un camioner que es va precipitar per un viaducte amb el seu vehicle

Notícies relacionades