fbpx

Les obres de vianalització de Carles Buigas de Salou ja avancen i finalitzaran a finals del 2024

Avatar photo

Les obres de la segona fase de l’avinguda Carles Buïgas de Salou, iniciades aquest passat mes de novembre, avancen a bon ritme. Aquesta actuació té com a objectiu vianalitzar i transformar una de les principals vies de la ciutat per donar més espai a les persones. Millorarà, també, la infraestructura viària, els serveis i la imatge de l’entorn urbà, proporcionant així una millor qualitat de vida alhora que revitalitzarà el comerç local.

L’alcalde de Salou, Pere Granados ha expressat la seva satisfacció per aquest “gran projecte, el qual prioritzarà les persones i promourà un espai més obert, esponjat i sostenible”.

Aquesta segona fase de renovació de l’avinguda de Carles Buigas, amb un pressupost total de 4,58 milions d’euros (IVA inclòs), ha obtingut finançament dels ‘Fons de Recuperació Next Generation EU’, a través del “Programa Extraordinari de Plans de Sostenibilitat Turística a les Destinacions (PSTD), any 2021. 

Està previst que l’obra estigui finalitzada a finals de 2024, i el tram afectat és de 800 metres lineals, que va des del carrer del Vendrell fins al carrer Murillo, que connectarà amb la primera part de l’avinguda, de 600 metres.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

S’entreguen els premis de la 9a ruta gastronòmica de L’Hospitalet

Notícia següent

El mercat de Roses s’omple d’esperit nadalenc per celebrar les festes

Notícies relacionades