Les obres de renovació de Carles Buigas de Salou començaran a finals d’octubre

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La segona fase de les obres de remodelació de l’avinguda de Carles Buïgas de Salou, està prevista que comenci a finals del mes d’octubre.

La planificació de les obres ha estat sotmesa a una sèrie de passos previs, incloent-hi la presentació de tota la documentació requerida per part de l’empresa adjudicatària, l’aprovació del Pla de Seguretat i Salut, la disposició del Pla de Gestió de Residus, i l’ajustament del Pla d’obres segons els requisits dels Serveis Tècnics Municipals. 

La fase de renovació d’aquesta important avinguda de vianants, que es preveu que tindrà una durada d’execució de 12 mesos, té un pressupost total de 4,58 milions d’euros, IVA inclòs. Aquest projecte és finançat pel “Programa Extraordinari de Plans de Sostenibilitat Turística a les Destinacions (PSTD), any 2021, Eix 2, corresponent a la millora de l’eficiència energètica”; en el marc del “Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR)”; i finançat mitjançant el “Fons de Recuperació Next Generation EU”.

La segona fase del projecte de conversió en zona de vianants del carrer Carles Buïgas té com a objectiu millorar la infraestructura viària i l’entorn urbà, proporcionant als veïns i visitants una experiència més segura, amable i agradable.

Es preveu que les obres generin una millora substancial dels serveis urbans, així com una millora de la qualitat de vida dels residents i visitants.