Dilluns, 24 de juny de 2024
És notícia

Les obres de la plaça de Catalunya de Torredembarra, a la recta final

Avatar photo

Les obres es van iniciar a principis del mes d’octubre passat, amb un pressupost d’adjudicació a l’empresa Gicsa de 480.518,99 €

Les obres de remodelació de la plaça de Catalunya ja encaren la recta final. Es preveu que abans de Setmana Santa estiguin finalitzades o, si més no, la pavimentació acabada i la circulació restablerta, pendent de les darreres actuacions de mobiliari urbà.

 

Així ho ha explicat l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, aquest matí, després de la visita d’obra que ha dut a terme acompanyat de la diputada delegada del Pla d’Acció Municipal de la Diputació de Tarragona, Marta Blanch, i del regidor de Via Pública i Manteniment, Raúl García, entre d’altres.

 

Les obres es van iniciar a principis del mes d’octubre passat, amb un pressupost d’adjudicació a l’empresa Gicsa de 480.518,99 € (IVA inclòs) i un termini d’execució de sis mesos. Aquesta actuació compta amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona a través d’una subvenció de 380.396,66 € del Pla d’Acció Municipal 2022.

 

L’objectiu principal del projecte és que aquest indret esdevingui una autèntica plaça amb zona verda per al gaudi de la ciutadania, un espai més amable i més proper per al veïnat. Un dels elements destacats de la nova plaça és la pèrgola que permetrà dur a terme activitats lúdiques de dinamització de la zona.

 

L’alcalde, Eduard Rovira, també ha recordat que abans de final d’any s’ha previst dur a terme les obres de reforma del c/ Girona, un projecte que tindrà un cost al voltant dels 200.000 € i per al qual ja es compta amb una subvenció de 150.000 € del Servei Català de Trànsit. Més endavant, es preveu reformar el carrer de Lleida, en el tram comprés entre plaça de Catalunya i carrer de Pere Badia.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

PS SDP+ demana finalitzar el vial de Sant Julià de Lòria

Notícia següent

El Casino de Manresa inaugura l’exposició ‘Història de les mans’

Notícies relacionades