Les obres de la plaça de Catalunya de Torredembarra, a la recta final

  Les obres es van iniciar a principis del mes d’octubre passat, amb un pressupost d’adjudicació a l’empresa Gicsa de 480.518,99 €

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  Les obres de remodelació de la plaça de Catalunya ja encaren la recta final. Es preveu que abans de Setmana Santa estiguin finalitzades o, si més no, la pavimentació acabada i la circulació restablerta, pendent de les darreres actuacions de mobiliari urbà.

   

  Així ho ha explicat l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, aquest matí, després de la visita d’obra que ha dut a terme acompanyat de la diputada delegada del Pla d’Acció Municipal de la Diputació de Tarragona, Marta Blanch, i del regidor de Via Pública i Manteniment, Raúl García, entre d’altres.

   

  Les obres es van iniciar a principis del mes d’octubre passat, amb un pressupost d’adjudicació a l’empresa Gicsa de 480.518,99 € (IVA inclòs) i un termini d’execució de sis mesos. Aquesta actuació compta amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona a través d’una subvenció de 380.396,66 € del Pla d’Acció Municipal 2022.

   

  L’objectiu principal del projecte és que aquest indret esdevingui una autèntica plaça amb zona verda per al gaudi de la ciutadania, un espai més amable i més proper per al veïnat. Un dels elements destacats de la nova plaça és la pèrgola que permetrà dur a terme activitats lúdiques de dinamització de la zona.

   

  L’alcalde, Eduard Rovira, també ha recordat que abans de final d’any s’ha previst dur a terme les obres de reforma del c/ Girona, un projecte que tindrà un cost al voltant dels 200.000 € i per al qual ja es compta amb una subvenció de 150.000 € del Servei Català de Trànsit. Més endavant, es preveu reformar el carrer de Lleida, en el tram comprés entre plaça de Catalunya i carrer de Pere Badia.