Les millors BSO de Disney arriben demà al Teatre Tarragona

Diumenge, la maga Mélanie amb el seu Enchantée trencarà tots els estereotips de la màgia

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
Aquest divendres, 14 de gener, la Franz Schubert Filharmonia s’endinsa en el meravellós món fantàstic de Disney i porta al Teatre Tarragona les seves millors bandes sonores. Un concert simfònic on s’interpretaran cançons de Frozen, el Rei Lleó, Aladdin, la Bella i la Bèstia, Coco i moltes més.
El mestre especialista en bandes sonores, Marc Timón, serà l’encarregat de dirigir aquest concert tan especial que comptarà amb els cantants Judith Tobella, principal soprano en Disney In Concert, Manu Pilas, la veu tenor del ‘Bella Ciao’ de la Casa de Paper, i el baríton Germán de la Riva. Un espectacle per a totes les generacions que han crescut amb els personatges més entranyables de la gran pantalla.
Diumenge dia 16, la màgia omplirà el Teatre Tarragona de la mà de la jove maga Mélanie, tot presentant el seu espectacle Enchantée, un xou ple d’humor, inconformisme i tendresa. Una oportunitat per reivindicar la màgia feta per dones que entusiasmarà el públic familiar.
Enchantée, la maga establirà una relació còmplice amb el seu públic; fins i tot, a mitja funció, és faran tots plegats una foto per recordar un dia encantador.

La Maga Melanie es va donar a conèixer a través d’un programa televisiu, però deu la seva fama i consideració al seu bon ofici i a la determinació de trencar motlles i demostrar que una dona pot ser la protagonista d’un espectacle de màgia. La seva màgia femenina deixa de portar sabates altes i vestits lluents per entrar en les produccions de gran format amb un estil rebel i reivindicatiu.

Espectacle per a tota la família, especialment per a nens/es de 4 a 14 anys.
Les entrades pels dos espectacles, així com per la resta de la temporada dels Teatres de Tarragona, es poden adquirir a través del web http://teatres.tarragona.cat així com a les taquilles del Teatre Tarragona, en el seu horari habitual.
Recordem que tots els espectacles seguiran la normativa vigent en prevenció de la Covid-19.