Les llars d’infants municipals inicien les portes obertes

Algunes llars també han organitzat jornades de portes obertes virtuals per conèixer el centre de forma telemàtica

Imatge de la Llar d'Infants El Rasclet. AJUNTAMENT DE CALAFELL

Del 10 al 21 de maig es durà a terme la preinscripció a les Llars d’infants municipals de Tarragona. Per tal de conèixer els centres i resoldre dubtes, a partir d’aquesta setmana, les llars d’infants han organitzat diverses jornades de portes obertes. Donada la situació d’emergència sanitària derivada de la COVID-19, el format de les visites s’ha adaptat per complir amb totes les mesures de prevenció adients.  

Per tal de participar en alguna d’aquestes sessions les famílies han de contactar amb la llar o les llars que vulguin visitar. Els prendran les dades com a com a mesura de control de la traçabilitat COVID i també els explicaran les mesures sanitàries que s’han organitzat: caldrà dur mascareta sanitària, fer ús del gel hidroalcohòlic, prendre la temperatura als assistents, mantenir la distància social i fer les visites en grups reduïts. 

Algunes llars també han organitzat jornades de portes obertes virtuals per conèixer el centre de forma telemàtica.  

Podeu consultar els horaris de les diferents sessions al següent enllaç: https://www.tarragona.cat/educacio/llars-dinfants/preinscripcio-i-matricula-1/jornades-de-portes-obertes