Les grades a la plaça dels Sedassos estaran obertes durant l’estiu

Aquesta tardor iniciarà un projecte d'adequació de les baranes per a la seva obertura permanent

2022_07_01_02_ 003 Presentació obertura al públic grades Sedassos. foto Tjerk van der Meulen 01.07.22 Tarragona (Tarragonés) Ajuntament de Tarragona

Aquest matí s’han obert les grades de la Plaça dels Sedassos als visitants, com un nou espai patrimonial de la ciutat. De manera temporal però continuada durant tot l’estiu, les grades s’obren tres dies a la setmana, divendres, dissabtes i diumenges en horari de matins de 10 a 14h i amb servei de vigilància; complint així amb l’obligació feta pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.

Al mateix temps, s’està treballant amb una actuació definitiva per tal d’adequar les baranes a la normativa vigent de seguretat, que engegarà a la tardor. Pinedo ha destacat que “tot i que l’obra està acabada des del maig de 2021, després de cinc anys, ara hem aconseguit obrir” i tot i que la solució és temporal “podem dir que és una bona notícia” ja que, segons apunta el regidor “l’estiu es un bon moment per compartir espais a l’aire lliure i museístics per a tothom” i així mateix, “obrim un espai patrimonial més a la ciutat”.