Les entrades dels Jocs es posen a la venda a partir de les 14 hores

Una incidència tècnica ha impedit que es pugui obrir abans

Aquest dijous hi havia anunciada la venda d’entrades dels Jocs Mediterranis de Tarragona a través del web de Ticketmaster. Tot i així, des de primera hora del matí, l’empresa informa que les entrades “ja no estan a la venda”. Aquest fet, segons fonts de la Fundació Tarragona 2018, és a causa d’una incidència tècnica ja que aquest mateix dijous finalitzava la prevenda de les entrades restringida al públic general.

Els tarragonins i tots els visitants que no pertanyen a federacions esportives o a institucions ja podran doncs adquirir les entrades aquest dijous, però serà a partir de les 14 hores. En total són 200.000 entrades les distribuïdes en gairebé 200 sessions de matí i de tarda. Aquestes entrades es podran adquirir únicament a través del web de Ticketmaster i la seva aplicació mòbil (iOS i Android), així com en un punt de venda físic situat al Centre Comercial Parc Central de Tarragona.

El preu de les entrades de les competicions esportives oscil·larà entre els 6 i els 25 euros, mentre que el de les cerimònies d’inauguració i cloenda serà d’entre 15 i 80 euros. Sortiran a la venda entrades per a les competicions de natació, waterpolo, atletisme, bàdminton, bàsquet 3×3, handbol, boxa, esgrima, futbol, gimnàstica rítmica i artística, halterofília, hípica, judo, karate, lluita, esport de boles, piragüisme, rem, taekwondo, tennis, tennis de taula, tir amb arc, voleibol i vòlei platja.

D’altra banda, no es posaran a la venda entrades per a les competicions de ciclisme, triatló, vela ni esquí nàutic ja que es poden seguir lliurement des d’espais públics, ni per a golf ni tir ja que la seva configuració no permet el seguiment per part del públic.

Els esportistes que hi competiran, la setmana que ve

L’alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, va informar aquest dimecres que la setmana vinent hi ha prevista la confirmació de tots els atletes i esportistes que competiran en les diferents disciplines, també a nivell individual. Serà llavors quan s’acabi de definir el programa dels Jocs Mediterranis. Ballesteros espera que “s’esgotaran totes les entrades”.