L’art del Mediterrani fa una mostra col·lectiva al Refugi 1 del Moll de Costa

Un total de 16 artistes del territori s’han reunit per mostrar un recull de pintures, fotografies i escultures sota el paraigua de l’art mediterrani català

Aquest 16 d’abril i, fins al 6 de juny, l’art del Mediterrani català serà el protagonista al Refugi 1 del Moll de Costa. Es tracta d’una exposició, d’entrada lliure, que recull pintures, fotografies i escultures de dues generacions d’artistes catalans.

Sota el títol ‘Art del Mediterrani Català’, un total de 16 artistes exposen la seva obra gràfica
inspirada per la llum i els colors de la Mediterrània. La mostra col·lectiva que s’exposarà al Refugi 1 va néixer de la inquietud de l’Associació Reusenca d’Artistes (ARA), una entitat sense ànim de lucre fundada el 2003. La plataforma ARA pretén difondre la consideració professional d’artistes del territori fomentant activitats i promovent l’art per donar a conèixer les arts plàstiques.

Exposicions artístiques al Moll de Costa
El Port de Tarragona, des de la seva marca cultural Moll de Costa, ofereix una programació cultural variada als seus espais com ara el Tinglado 1 i el Refugi 1. Cites artístiques que  creen al·licients per desplaçar-se fins al Port, passejar en el què s’ha convertit en ‘La Rambla de la cultura” de Tarragona i gaudir de les exposicions en un entorn immillorable: la façana marítima de Tarragona. Un escenari que engloba des de la Vila marinera del Serrallo, la Marina Port Tarraco, el Port Esportiu o el Passeig Marítim del Miracle.

Un recorregut, acompanyat de la mirada del Mediterrani, que explora les relacions entre l’art i el nostre entorn. Una oportunitat per gaudir en uns moments en què, les limitacions de mobilitat derivades de la COVID 19, dels atractius lúdics i turístics del Port de Tarragona. Són temps d’aforaments limitats, ús de mascareta i distància entre les persones, però no impedeixen gaudir presencialment de l’art, el pensament, la cultura i la creativitat. Un posicionament compartir per les més de 12.500 persones que s’han apropat al Moll de Costa durant aquest darrer trimestre 2021.

L’horari per visitar l’exposició és de dimarts a dissabte de 10h a 13h i de 17h a 20h. Cal recordar que els dilluns romandrà tancada.