L’Arrabassada tornarà a acollir el campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichi Catalan

El torneig recorrerà la costa catalana i farà parada a la ciutat el 3 i 4 de juliol

Per segon any, la platja de l’Arrabassada serà una de les vuit pistes del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Vòlei Tour que organitza la Federació Catalana de Voleibol. La competició començarà a finals de maig a Mataró i recorrerà vuit platges catalanes, entre les quals l’Arrabassada (3 i 4 de juliol). Les altres parades seran Vilanova i la Geltrú i Torredembarra al juny, Cunit i Badalona al juliol i Empuriabrava i Cambrils a l’agost. A Cambrils és on es disputaran les finals el darrer cap de setmana d’agost. 

El campionat, que compta amb el patrocini de Vichy Catalan i el suport de la conselleria d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, entre altres, vol apropar el millor vòlei platja a tots els amants d’aquesta disciplina esportiva. Com els darrers anys, el circuit comptarà amb la presència del canal Esport3 de Televisió de Catalunya, que emetrà les finals de cadascuna de les seus per les quals passa el campionat, així com les grans finals de Cambrils.  

Com en altres edicions, el Vichy Catalan Volei Tour anirà acompanyat de les proves Vichy Plus i Vichy mixt per donar cabuda a tots els amants del vòlei platja independentment del seu nivell. Tot i això, només els participants de la màxima categoria tindran l’oportunitat de proclamar-se Campions de Catalunya del Vichy Catalan Volei Tour 2022.