L’antiga Administració de Loteries de la Rambla Nova ja té una nova imatge

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Administració número 1 de Loteries de Tarragona, que va quedar inutilitzada ja fa una sèrie de mesos i propietat de l’Ajuntament, ja compta amb una nova imatge a la Rambla Nova. Des d’avui al matí, dues persones estan treballant per poder donar-li una cara totalment nova al local.

S’estan pintant els quatre costats del local amb esprai i amb motius que es poden relacionar fàcilment amb la ciutat de Tarragona. En una de les cares, es pot veure l’avi de la Rambla i a l’altra una gran àliga, fent referència a aquest element del bestiari tarragoní.

Aquesta acció de l’Ajuntament de Tarragona (amb la col·laboració de la Via T de Tarragona i l’Associació d’Il·lustradors de Tarragona) forma part de la campanya Art Urbà i té com a objectiu la dinamització del comerç a través de la dignificació d’espais públics per tal que aquests es converteixin en reclams turístics i que ajudin que els carrers de la ciutat convidin a passejar.

Els artistes Marta Escobar, Lluís Jiménez, Edu Polo i Gasic són els encarregats de transformar en espais artístics mòduls elèctrics com el de la Rambla. Durant aquests dos últims mesos ja s’han dut diferents intervencions. Per exemple, als dos mòduls situats a la plaça Verdaguer i al mur situat al carrer Fortuny amb cantonada Rambla Nova.