L’alcalde Pere Granados felicita els professionals del Centre d’Alta Resolució de Salou (CAR) per la bona feina, realitzada durant la pandèmia de la COVID-19

El mandatari ha visitat avui el CAR, acompanyat de la regidora de Sanitat i Salut Pública, Beatriz Morer, i s’ha entrevistat amb el director, Jesús Vizcaíno, i l’adjunta a direcció, Montserrat Tomàs

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de la regidora de Sanitat i Salut Pública, Beatriz Morer, ha visitat aquest migdia el Centre d’Alta Resolució (CAR), on ha mantingut una entrevista amb el director de l’entitat, Jesús Vizcaíno, i l’adjunta a direcció, Montserrat Tomàs.

El mandatari s’ha interessat per la bona gestió sanitària realitzada durant la pandèmia de la COVID-19 a Salou, on ha tingut una incidència de casos molt reduïda, tenint en compte que, actualment, el municipi té més de 29.000 habitants censats. Granados ha expressat les seves felicitacions al director, Jesús Vizcaíno, així com a la resta de professionals, animant-los a continuar exercint la seva professió amb rigorositat i vocació.

Per la seva banda, el director del CAR, Jesús Vizcaíno, ha agraït el suport que ha rebut, en tot moment, per part de l’Ajuntament de Salou i del seu equip de Govern.

Durant l’entrevista, el director del centre assistencial ha explicat que “el futur passa per la telemedicina”, una fórmula que “reduïrà el temps a les llistes d’espera dels pacients i que proporcionarà molta autonomia als malalts crònics que han d’acudir al centre a realitzar els seus controls periòdics”.

Vizcaíno ha explicat a l’alcalde de Salou que el centre ha incorporat videocàmeres per tal de fer les visites als pacients de forma telemàtica. L’ideal seria assolir un 50% de les mateixes, mentre que la resta seria presencial.

Per la seva banda, l’alcalde de Salou ha valorat, positivament, “la racionalització de l’ús dels mitjans i del temps”, a més de “la gestió administrativa”. Així, mateix, Granados ha elogiat, també, la “vocació i dedicació” de l’equip de treball del CAR, format per 60 persones, entre metges, metgesses, infermeria i administratius.

La regidora de Salut, Beatriz Morer, ha agraït al CAR la gran labor d’equip que està duent a terme i ha assenyalat la importància que “el centre estigui apostant per la tecnologia, en una nova etapa de treball i d’avançament cap al futur”.