L’Ajuntament obre la convocatòria de subvencions per a projectes en l’àmbit de la discapacitat

Les bases de la convocatòria es poden consultar a la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Tarragona

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Imatge recurs.

La conselleria de Capacitats Diverses  de l’Ajuntament de Tarragona ha obert  la convocatòria de concessió de subvencions per a projectes d’entitats en l’àmbit de la discapacitat amb un pressupost de 30.000€.

L’objectiu de la convocatòria és  subvencionar actes i projectes socials  de les entitats, relacionades amb la promoció de la igualtat i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat. Es pretén així fomentar la realització de projectes que contribueixin en l’assoliment de la igualtat d’oportunitats i en la garantia de la participació activa en els diferents àmbits de la societat.

L’import de la subvenció no excedirà el 80 % del cost total dels projectes o activitats a subvencionar i permet el cofinançament per part d’altres administracions , tant públiques com privades. 

Per optar a aquest ajut, les entitats interessades, que han d’estar inscrites al Registre d’Entitats de l’Ajuntament, han de presentar la sol·licitud, la memòria descriptiva del projecte i la resta de la documentació requerida fins el proper dia 6  d’agost. 

Les bases de la convocatòria es poden consultar a la  Seu Electrònica  de l’Ajuntament de Tarragona.

D’altra banda, els propers dies es convocarà una segona línia de subvencions dedicada a projectes d’inserció laboral en l’àmbit de la discapacitat, amb un pressupost de 20.000€.