L’Ajuntament de Vila-seca edita la nova Guia dels Centres Educatius

Un total de 18 centres es podran consultar en aquesta Guia de 60 pàgines

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de Vila-seca ha editat la nova Guia de Centres Educatius amb informació de totes les llars d’infants, escoles, instituts, ensenyaments musicals, universitaris, de català, d’adults i de la gent gran.

Un total de 18 centres es podran consultar en aquesta Guia, de 60 pàgines, que inclou informació horària de cada centre, l’ensenyament que s’hi imparteix, els serveis i les activitats que ofereixen i el contacte amb cadascun dels centres. A les últimes pàgines de la Guia s’hi poden trobar qüestions d’interès per als pares i mares, així com el programa d’activitats ambientals a les escoles i instituts o l’organització del sistema educatiu a Catalunya.

Pel que fa a les preinscripcions del curs 2022-2023, la presentació de les sol·licituds per a la preinscripció a les llars d’infants tindrà lloc entre els dies 9 i 20 de maig i a Batxillerat i Cicles Formatius, entre el 20 d’abril i el 31 de maig. Cal recordar que les preinscripcions a educació infantil i primària i a la ESO ja es va fer el passat mes de març.