L’Ajuntament de Vila-seca edita la nova Guia dels centres educatius

Les preinscripcions per al proper curs es duran a terme entre el 15 al 24 de març

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de Vila-seca ha editat la nova Guia de centres educatius amb informació de totes les llars d’infants, escoles, instituts, formació d’adults, ensenyaments musicals i universitaris, anglès, català i aula d’extensió universitària de la URV. En aquesta guia, d’un total de 60 pàgines, s’hi podrà consultar informació horària de cada centre, l’ensenyament que s’hi imparteix, els serveis i les activitats que ofereixen i el contacte amb cadascun dels centres.

A les últimes pàgines de la Guia s’hi poden trobar qüestions d’interès com ara l’organització del sistema educatiu a Catalunya; què són els consells escolars, les AMPA o AFA; informació del Pla Educatiu d’Entorn o el Programa d’activitats ambientals.

D’aquesta manera, els pares que hagin d’escolaritzar els seus fills el proper curs 2020-2021, tindran a les seves mans una guia per ajudar-los a decidir en la seva elecció, ja que des del 15 fins al 24 de març s’hauran de realitzar les preinscripcions als centres d’infantil i primària, de forma telemàtica. En el cas de les preinscripcions als instituts, aquestes seran del 17 al 24 de març, també de forma telemàtica.

Cal recordar que, a causa de la situació actual provocada per la COVID-19, les jornades de portes obertes seran totalment virtuals des d’avui mateix, dia 1 de març, fins a l’11 de març, a través de plataformes com Google Meet, Zoom o YouTube.