L’ajuntament de Tarragona portarà al Plenari un modificatiu de crèdit de 15.600.000€

Inclou subvencions a les entitats esportives, veïnals, les colles castelleres, el Fons de Cooperació i els casals d’estiu

Al Consell Plenari extraordinari de dilluns vinent, 28 de març debatrà un nou modificatiu de crèdit xifrat en 15.600.000 euros. D’aquests, 8.264.000 euros són inversions finançades a crèdit, així com la incorporació del romanent que serà de 5.375.000 euros, entre altres conceptes. Aquestes diners aniran destinats a subvencions a entitats esportives, les federacions veïnals, les colles castelleres, el Fons de Cooperació, així com els casals d’estiu. Aquest modificatiu de crèdit també preveu destinar 315.000 euros per acabar de posar a punt el Palau d’Esports de Tarragona i 50.000 euros per les festes de Sant Magí i 450.000 per Santa Tecla. “És important que s’hagi donant llum verd a les inversions, amb la possibilitat d’incrementar-les en un futur així que es vagin sumant els projectes dels fons europeus”, apunta el conseller de Serveis Centrals, Jordi Fortuny.

A la comissió informativa d’avui – que ha aprovat aquest modificatiu de crèdit a l’espera de portar-lo al plenari de dilluns vinent- també s’ha incorporat esmenes de l’únic grup municipal que n’ha fet, En Comú Podem. Entre elles destaca campanya contra la soledat no desitjada a la restauració i la campanya de silenci als comerços i baixada d’estímuls sensorials amb formació als comerciants.