L’Ajuntament de Tarragona participa al projecte mEduTarraco

El proper dia 1 d’abril s’inicia una nova edició del projecte mEduTarraco que té l’objectiu de conèixer la ciutat de Tarragona, amb atenció especial al seu patrimoni històric i cultural.

El proper dia 1 d’abril s’inicia una nova edició del projecte mEduTarraco que té l’objectiu de conèixer la ciutat de Tarragona, amb atenció especial al seu patrimoni històric i cultural. Aquest any es durà a terme de manera asincrònica: del 1 d’abril al 30 de maig s’obrirà un període perquè els usuaris i usuàries triïn la data més convenient per fer l’activitat.

El Projecte mEduTarraco és una  activitat coorganitzada pels Serveis Territorials d’Educació a Tarragona, l’Ajuntament de Tarragona, a través de l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET) i el programa mSchools, una iniciativa que impulsa la Fundació Mobile World Capital Foundation en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i GSMA. El projecte compta també amb el suport d’Itinerarium, Universitat Rovira i Virgili, Repsol i l’Autoriat Portuària de Tarragona.

Un any més mEduTarraco segueix en la seva línia de solidaritat, visió inclusiva i treball cooperatiu  que el caracteritza, i se suma en aquesta edició a les activitats de La Marató de TV3. A més també es focalitza en els Objectius de Desenvolupament Sostenibles de les Nacions Unides: 3, dedicat a la Salut i Benestar i el 4 sobre l’Educació de Qualitat . Per cada usuari i usuària que participi i completi l’activitat, els sponsors del projecte aportaran una quantitat determinada per a La Marató.

Aquells que vulguin participar a l’activitat s’han de dirigir a la següent página web https://projectes.xtec.cat/met/