L’Ajuntament de Salou rep la cessió de dues finques que formaran part del camí de ronda

L’alcalde Pere Granados, acompanyat del regidor de Gestió del Territori, Marc Montagut, ha signat els acords amb la propietat per a la cessió gratuita d’una part de dues finques que formaran part del camí de ronda

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del regidor de Gestió del Territori i Habitatge, Marc Montagut, ha signat un conveni on la propietat de dues finques arran de mar, a la Cala de la Penya Tallada, cedeix part d’uns terrenys que permetran inclore’ls al projecte de camí de ronda i, per tant, facilitar la continuitat amb un nou tram de connexió ntre la Punta Roja i la Punta Prima.

L’alcalde ha mostrat la seva satisfacció perquè “aquesta signatura és molt important, ja que implica que, quan estiguin les obres fetes, es podrà accedir directament fins a la Penya Tallada”. D’aquesta manera, el sender que recorre el litoral salouenc es podrà fer continu des de Pilons fins al Far, sense interrupcions.

Segons el regidor de Gestió del Territori i Habitatge, Marc Montagut, “en aquests moments, la major part de les finques de titularitat privada que hi havia fins arribar al Cap Salou ja estan cedides. Ara només caldrà fer una tramitació urbanística, perquè la cessió sigui efectiva”.