L’Ajuntament de Salou rep el primer nadó de l’any, Martí Cascón Perelló

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de la regidora d’Infància, Julia Gómez, ha felicitat el pare i la mare pel natacili, que fou el passat dia 1 de gener de 2021

L’alcalde de SalouPere Granados, acompanyat de la regidora d’Infància, Julia Gómez, ha rebut aquest matí a Alcaldia el primer nadó de l’any 2021, el petit Martí Cascón Perelló, fill de l’Emma i del Gabriel, que va venir al món el dia 1 de gener de 2021, a les 4.20 h de la matinada.

Granados ha expressat a la família els seus desitjos de salut i prosperitat, davant del nou repte de ser pares i els ha encoratjat a tirar endavant, amb responsabilitat.

Per la seva banda, la regidora Gómez ha donat l’enhorabona a la família i els ha desitjat molta sort en la seva missió d’educar el seu fill en valors.

El pare i la mare del nadó han mostrat el seu agraïment per l’acte de benvinguda de l’alcalde i la regidora, que han obsequiat l’infant amb una canastreta amb productes i articles infantils, i també amb el carnet del Club Xic’s, perquè obtingui tots els avantatges de pertànyer-hi.

El Martí és el primer fill de la parella, naturals de Salou, ella, i de Lleó, ell.