L’Ajuntament de Constantí pinta un pas de vianants amb els colors de la bandera LGTBI

El 28 de juny es commemora el Dia de l’Orgull Lesbià, Gai, Bisexual, Transsexual i Intersexual en record dels fets de Stonewall que van tenir lloc el 28 juny de 1969, ja fa més de 50 anys

Pas de vianants de Constantí amb la Bandera LGTBI+.

L’Ajuntament de Constantí se suma a la celebració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI que es commemora aquest diumenge 28 de juny. Aquesta setmana s’ha pintat un pas de vianants amb els colors de la bandera LGTBI a l’Avinguda Onze de Setembre, davant de l’Institut.

Sumant-se a la iniciativa de la Direcció General d’Igualtat, del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya per commemorar aquest Dia Internacional de l’Orgull LGBTI (28 de juny) l’acció s’ha repetit a molts municipis d’arreu del territori, per tal de donar suport i visibilitat a aquest col·lectiu LGTBI reivindicant i defensant els seus drets.

Amb aquesta acció simbòlica, l’Ajuntament de Constantí referma el seu compromís per fer efectius els drets de les persones LGBTI i per lluitar contra les discriminacions per raó d’orientació sexual i d’identitat de gènere. 

El 28 de juny es commemora el Dia de l’Orgull Lesbià, Gai, Bisexual, Transsexual i Intersexual en record dels fets de Stonewall que van tenir lloc el 28 juny de 1969, ja fa més de 50 anys. Aquell dia, persones transsexuals i homosexuals per primer cop van dir prou a la discriminació a què havien estat sotmeses durant segles i va néixer el moviment d’alliberament LGBTI.