L’Ajuntament busca infants per encendre els llums de Nadal amb l’alcalde

El funcionament del concurs és molt senzill: els pares han de publicar una fotografia o un vídeo del seu fill o filla explicant perquè vol encendre els llums de Nadal.

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Pla general de la Rambla Nova de Tarragona amb els llums de Nadal instal·lats

Des de la conselleria de Comerç s’ha posat en marxa un concurs al perfil d’Instagram @tgncomerc per escollir tres nens o nenes de la ciutat perquè acompanyin a l’alcalde Pau Ricomà en l’encesa dels llums de Nadal del proper dia 27 de novembre.

El funcionament del concurs és molt senzillels pares han de publicar una fotografia o un vídeo del seu fill o filla explicant perquè vol encendre els llums de Nadal. En aquest vídeo han d’etiquetar @tgncomerc i afegir en el text de l’explicació el hashtag #tgnelmillorregal i una menció a @tgncomerc. Entre tots els participants es farà un sorteig per escollir els tres infants que encendran el proper 27 de novembre les llums de Nadal amb l’alcalde. Per tal de participar en el concurs els infants han de ser menors de 12 anys i el perfil des del qual es publica ha de ser públic. Els interessats poden participar-hi fins el 23 de novembre a les 12 h.