Un any més Salomó aixeca el teló per rebre “El Ball del Sant Crist” tots els diumenges de maig

Les representacions es faran cada diumenge durant el mes de maig

Un any més, el municipi de Salomó ha donat el tret de sortida a les representacions del ja tradicional Ball del Sant Crist.

Es tracta d’un espectacle de teatre medieval català declarat Festa Tradicional d’Interès Nacional el 18 de maig de 1999 per la Generalitat de Catalunya. El Ball del Sant Crist combina teatre, dansa i llum i pertany al gènere dels balls parlats i posa en escena uns fets llegendaris que la tradició popular ha mantingut fins avui.

El Ball de Sant Crist s’escenificarà a l’església parroquial de Salomó cada diumenge de maig. El tret de sortida s’ha donat aquest 7 de maig i la darrera actuació serà el proper 28 de maig.

Novetats
Enguany, la nova edició del Ball Parlat del Sant Crist ve marcat per la renovació d’una part del vestuari dels protagonistes, així com per la incorporació de nous actors a l’elenc i la consolidació dels personatges que van estrenar-se la temporada passada, principalment joves del municipi de Salomó que garanteixen el relleu generacional.

Per altra banda, l’organització ha signat un conveni amb restaurants de la zona per tal de treure tiquets promocionals que inclouen l’espectacle i el dinar. Per a més informació cal consultar el web balldelsantcrist.cat.